perjantai 2. marraskuuta 2012

Käsialanäyte

käsialanäyte a´la vasuri
Harvassa on nykypäivänä ne kerrat, kun joutuu kynällä kirjoittamaan. Lähes kaikki kirjallinen tuotos kun tapahtuu näppäillen; joko tietokoneella tai kännykkällä. Edes kortilla maksaessa ei tarvitse enää käsialanäytettä antaa, kunhan vain näppäilet tunnusluvun. Mulla onkin reilu vuosi sitten rouviintumisen myötä uudistuneen nimmarin harjoitukset jääneet ihan keskeneräisiksi.

Vaikkei kynää tosiaan kovin usein tarvitse käyttää, niin mä oon silti saanut (joutunut) opetella kirjoittamisen taidon vasurilla. Lasten hoitopaikassa on käytössä reissuvihko ja sinne tulee lähes päivittäin jotain raapustettua. Ihan ookoosti tuo tekstaus nykyään sujuu vasurillakin :)

3 kommenttia:

  1. Ihan siistiä jälkeä kuitenkin. :)

    Toi reissuvihko on musta kiva systeemi. Harvemmin päiväkodeissa käytetään, mikä on harmi, kun aina ei ehdi rupatella tai ei muista asiaa, kotona se saa sitte heti kirjotettua ylös. Eskareissa ja kouluissa sitä kai eniten näkee.

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään, et toi reissari on hirveen kiva. Sinne on aina kirjotettu mitä on syöty ja kuinka kauan nukuttu + mitä muuta puuhailtu. Viitseliästä hoitajilta. Ja jää siitä mukava muistokin.

    VastaaPoista