perjantai 21. syyskuuta 2012

Soitellaan! - Tai sitten ei

Siis voiko olla totta; puhelinlasku elokuulta yli 70e?!? Tekisi mieli sanoa, että EI, mutta niin vaan totta se on kuin kirkon rotta. Kieltämättä olen viime aikoina puhunut puhelimessa melko paljon, ehkä jopa vähän liikaakin. Mm. mieheni on asiasta päässyt muutamaan otteeseen huomauttamaan. Ehkä siis parempi, että pysyttelen asiasta ihan hissukseen, sillä hänen kommenttinsa jättilaskuun kuuluisi todennäköisesti näin: "siitäs sait, enkö mä oo sanonu sulle lukuisia kertoja, että laita jo se luuri pois". 
Tehty mikä tehty, mutta milläs tämä sitten maksetaan? Sinne meni puolet kuukauden tuloista, tack o adjö!
Vakuutus tuskin korvaa tapaturmasta aiheutuvien asioiden selvittelyyn kuluneita datamaksuja. Vakuutusyhtiöön, sairaalaan, kelaan, päiväkoteihin, neuvoloihin jne. on tullut ihan pakostakin soiteltua lukuisia kertoja. Lisäksi sukulaisia ja kavereita on soitettu latenhoitoapuun ja muutenkin infottu tilanteesta. Ehkä joukkoon mahtuu muutama tunti ihan perus akkojen juoruiluakin, mutta se sallittakoon ;) Toisaalta yrittänyttä ei laiteta, kaipa noista puheluista ainakin voisi yrittää saada jotain korvausta. Katsotaan miten käy!

4 kommenttia:

  1. Luin blogin kokonaisuudessaan äsken.

    Ei voi muuta sanoa, kuin voimia paljon kaiken jaksamisessa.

    VastaaPoista
  2. En löydä tästä sun blogista sellasta kohtaa kuin "seuraa" tms. Täytyy yrittää siis vaan muistaa tulla lueskelemaan. :)

    VastaaPoista
  3. Oli niin mukava katsella lapsosten kuvia ja menoja, mutta sitten löytyi tämmöinen harmi! Ei voi muuta kuin tsemppiä täältä Keski-Suomestakin lähettää, voimia ja paranemista. Onneksi sulla on tuo ihana sakki elämän ilona arjessa!

    VastaaPoista
  4. Kiitos voimista! Suunta tuntuu onneksi tällä hetkellä olevan parempaan.
    Nyt voi liittyä lukijaksi :) Gadget piti itse lisätä. Kuka ehtii ekana :)

    VastaaPoista