torstai 20. syyskuuta 2012

Ongelmia vaatehuoneella

Juuri kun olisi saanut heivata imetyspaidat mäkeen. Juuri kun kroppa alkoi olla entisissä kiloissaan (ei tosin entisissä mitoissa - vatsa höllyää ja lihakset ovat kadonneet jonnekin..) Mutta juuri kun olisi ollut korkea aika hieman pävittää garderoopia, niin mitä tapahtuu! No katkeaa käsi, tietysti.

Pukeminen itsessään on aikamoinen prosessi, joka sekin kyllä on kummasti nopeutunut viidessä viikossa. Kädessä oleva robo on niin suuri, ettei yksikään omistamistani pitkähihaisista mahdu sen yli. Ainoa käteni päälle menevä pitkähihainen taitaa olla mieheni ikivanha kalastajaneule, jota sitäkin voi käyttää maksimissaan mökkiolosuhteissa. Siis kyllähän noita kaikkia rutkuja olisi tarjolla, mutta jos muutenkin ottaa päähän tämä käsi, niin en todellakaan pue ylleni yhtikäs mitään, mistä en tykkää :) Vähän pinnallista, mutta olkoot.

Päällemahtuvien vaatteiden kirjo on siis aika laiha. Topit sentään menee ja legginsfarkut on hyviä. Ja voihan noita verska- ja neuletakkeja käyttää ns. puolittain päällä. Ulkoiluun poncho on ihan paras ja äidiltäni sain sain myös yhden takin, johon käsi mahtuu sisälle. Pian mä toivottavasti saan tämän robon poiskin, niin johan taas muutama ongelma helpottuu.

Ja jos ei itselleen mitään voi ostaa, niin lapsille löytyy senkin edestä ;-) Joskaan heitäkään en pysty pukemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti