tiistai 16. lokakuuta 2012

Hissikrämppä

Eilen se sitten alkoi, nimittäin hissiremontti. Miltäs kuulostaa yhdistelmä: 

ei hissiä 
viisi viikkoa
käsi paskana  
1-vuotias
2-vuotias
viides kerros

Ei ainakaan kateeksi käy... Kai tästäkin selvitään kun pakko on. Välillä sitä miettii, että arki olisi ihan tarpeeksi haastavaa ilman tätä käden onnettomuuttakin. Siihen kun lisätään päälle vielä hissiremppa, niin ei paljoa naurata No, onneksi tämä hissittömyys kestää "vain" sen viisi viikkoa. Jospa käsikin "valmistuisi" samassa aikataulussa... Käsiremppaa takana hiukan yli 2 kk.

Lapset tästä tietysti eniten kärsivät, kun joutuvat olemaan hoidossa pidempiä päiviä. Mä en taida yksin uskaltaa heidän kanssaan kavuta korkeuksiin tämän yhden käden varassa... Vaatii taas "pieniä" järjestelyjä.

***

Meidän taloyhtiölle myönnettiin lähes ainoana tässä lähistöllä 50 %:n valtionavustus hissiremonttia varten, joka on muuten nykyään lakkautettu (siis se valtiontuki). Keväällä kun asiasta äänestettiin, hylättiin koko projekti. Uskomatonta! Onneksi asiasta otettiin uusintaäänestys ja homma meni läpi. Hissiremontti olisi joka tapauksessa ollut edessä josssain vaiheessa, niin olisi ollut todella typerää jättää tilaisuus käyttämättä...

1 kommentti:

  1. jaksuja kovasti hissirempan kouriin.

    p.s meijän taloyhtiö ei sitä avustusta saanut.

    VastaaPoista