perjantai 28. joulukuuta 2012

Varovarovasti

Jumatsuikka on ollut liukkaita kelejä. Meikäläinenkin vetäisi oikein kunnon ilmalennon viime viikolla. Ylitin katua ja bussipysäkin kohdalla oli linja-autojen jarruttamana jäätynyt tiehen todellinen "mummoansa". Pinta tuntui liukkaammalta kuin luistelukentällä konsanaan. Tapahtumasta selvisin onneksi suurella mustelmalla takalistossa. Oikean kyynärpäänkin kolautin maahan, mutta tällä kertaa se ei ollut ensimmäisenä ottamassa vastaan.

Onnettomuuksien pelossa olenkin suunnitellut hankkivani ikäihmisten suosimat jääpiikit kenkiin. Mietinkin tässä, että JOS jostain syystä kohlaisin niin, että esim. murtaisin jalkani, niin se olisi sitten pyörätuolituomio. Oikea käsi kun ei todellakaan kärsi koko painolla varaamista tahi mene edes suoraksi, niin kepit olisivat han htä tyhjän kanssa. Viime talvina olisin varmaan monta rallia vetänyt ellen olisi ollut "rollaattorilla" eli rattailla liikkeellä. Tosin niin olin kyllä viime viikollakin kaatuessani. Tuli siinäkin todistettua, ettei edes vaunut pidä aina pystyssä. Varokaamme liukkaita kelejä ja pysykäämme tolpillamme!


1 kommentti:

  1. Hui kauhistus. Juu liukasta kyllä on ja itekki liukastelen vähän väliä. Oon mäki tainnu kerran pari muksahtaa maahan asti. Ja vielä sattui sitten sun oikea kyynärpää maahan. Varmaan se vähän kirpaisu myös...

    VastaaPoista