maanantai 17. joulukuuta 2012

Kipulääkärillä

Taitaa tulla kuluneeksi jo kolme-neljä viikkoa, kun kävin kivunhoitoon erikoistuneen lääkärin vastaanotolla. Käynti oli jopa ihan hyödyllinen. Hermovaurio tuli kliinisesti todettua ja sain lähetteen ENMG-tutkimukseen. Sinne en vielä ole päässyt, koska homma odottaa edelleen päätöstä vakuutusyhtiön maksusitoumuksesta ja siinäkös kestää, kun en ole jaksanut soitella kiukkuisia puheluita perään. ARGH!

Jännä huomio tutkimuksessa oli se, kun lääkäri testasi miten käsi reagoi kylmään. Hermovaurion kohdalla en kylmää tuntenut, ainoastaan kosketuksen.  Mutta mikä oudointa, sama homma toistui ympäri ranteen, myös ulkosyrjällä. Lyrica-resepti kourassa lähdin vastaanotolta, mutta pakkaus odottaa edelleen avaamattona kaapissa. Hermokivun suhteen ollaan siis parempaan suuntaan menossa!

1 kommentti:

  1. Mun onki pitänyt aina kysyä tosta lääkärikäynnistä kun ollaan nähty, mut sit aina unohdan. Hyvä että oli onnistunut käynti, siis hyödyllinen. Toivottavasti vakuutusyhtiö pian tekis päätöksensä. Pakko niitten kuitenki on suostua. Peukutuksia kipulääkepurkin avamattomuudelle. Mut toki sitä kipuun täytyy myös ottaa, jos pahasti kipuilee.

    VastaaPoista